Your Cart
Öppettider: mån-fre 08.00-17.00
Vi skickar dina produkter inom 24 timmar!
Öppettider: mån-fre 08.00-17.00
Vi skickar dina produkter inom 24 timmar!
Dalecarlia Rekond - Bilrekond i Dalarna

Villkor


Välkommen till Dalecarlia Crew Rekond´s webbutik för bilvårdsprodukter! För att säkerställa en smidig och positiv köpupplevelse för våra kunder har vi följande villkor:

  1. Produkter och beskrivningar: Vi strävar efter att tillhandahålla korrekt information om alla våra produkter, inklusive beskrivningar, bilder och priser. Om det skulle finnas några fel eller avvikelser, kontakta oss gärna så att vi kan rätta till det.
  2. Priser och betalning: Alla priser för våra produkter anges i den valuta som anges på vår webbplats. Betalning kan göras med de betalningsmetoder som specificeras på kassasidan. Vi tar inte ut några extra avgifter för betalningar, men var medveten om att din bank eller betalningsleverantör kan ha sina egna avgifter.
  3. Leverans och frakt: Vi strävar efter att leverera dina beställda produkter så snabbt som möjligt. Leveranstiden beror på din plats och valt leveransalternativ. Eventuella fraktkostnader anges vid kassan och kan variera beroende på leveransdestination och ordervärde.
  4. Ångerrätt och returer: Om du inte är nöjd med din beställning eller ångrar ditt köp, har du rätt att returnera produkterna inom den angivna ångerfristen. Ångerrätten gäller inte för använda eller skadade produkter. Kontakta vår kundtjänst för att få instruktioner om hur du returnerar varor.
  5. Kundtjänst och support: Vår kundtjänst finns tillgänglig för att svara på dina frågor, lösa problem och ge allmän support. Du kan nå oss via e-post, telefon eller kontaktformuläret på vår webbplats.
  6. Säkerhet och integritet: Vi värnar om din säkerhet och sekretess. Dina personuppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy. Vi använder säkerhetstekniker för att skydda dina transaktioner och personuppgifter.
  7. Användarvillkor: Genom att använda vår webbplats och genomföra köp godkänner du att följa våra användarvillkor. Använd inte våra tjänster för olagliga ändamål eller på ett sätt som kan skada vår webbplats eller störa andra användare.
  8. Varumärken och upphovsrätt: Alla varumärken, logotyper och bilder på vår webbplats tillhör sina respektive ägare och skyddas av upphovsrättslagar. Använd inte våra varumärken eller innehåll utan tillstånd.
  9. Force majeure: Vi ansvarar inte för eventuella förseningar eller hinder som beror på omständigheter utanför vår kontroll, såsom naturkatastrofer, strejker, krig eller liknande händelser.

Genom att fortsätta använda vår webbplats och genomföra köp hos oss bekräftar du att du har läst, förstått och accepterat dessa villkor för online-handel av bilvårdsprodukter. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta vår kundtjänst för ytterligare information. Tack för att du handlar hos oss!